Admin Daya Fondator
Mesaje : 990 Puncte : 101248 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 26 Localizare : Romania,Baia Mare
| Subiect: F.Cuz-Boy meet girl Mar Noi 09, 2010 5:08 pm | |
| Are You Ready? Lets Go
Gu nyo de so nul jap go (Hey hey hey hey) O nul bam du ri so man Dirty ha ge no ra bwa Na ye ge mo mul mat gyo (Hey hey hey hey) Ne ge wa hun du ro bwa Crazy crazy midnight
Ga ka i da ga ga so Mal han bon go ro bol ka Do do do do do ha me Su mi mo jul got ga ta Hey Lady yon gi ne so No ye ge ga nun gi ri We i ri mon got ga ta Ne shim jang i u li ne
Save Me nal gu he jo yo To lyo o nun i nu kim Save Me ne mo rit so ge Se gyo ji nun melody Save Me gu ri dum so ge No rul mat gyo get it up Save Me na ni ma u me On mo mi da no ga ga
Hey Lady gu de yo gi Do do do da ga wa Hey Lady gu de yo gi Ri du me mat gyo bwa Ga ji ma la go (na na na) On and On and On (na ye ge) Pa li pa li wa Yo shi nye gu mi so rul Bo yo bwa
(Crazy night) o nul ba mun (Mi chin dut) no ra bo ja A chi mi bal ga o ne Set me free and Make some Noise Hey Lady mo mi to lyo No ye ge da nun song il We i ri mon got ga ta Ne shim jang i u li ne
Save Me nal gu he jo yo To lyo o nun i nu kim Save Me ne mo rit so ge Se gyo ji nun melody Save Me gu ri dum so ge No rul mat gyo get it up Save Me na ni ma u me On mo mi da no ga ga
Hey Lady gu de yo gi Do do do da ga wa Hey Lady gu de yo gi Ri du me mat gyo bwa Ga ji ma la go (Na na na) On and On and On (Na ye ge) pa li pa li wa Yo shi nye gu mi so rul Bo yo bwa
Gu nyo de so nul jap go (Hey hey hey hey) O nul bam du ri so man Dirty ha ge no ra bwa Ping ku bit suk hen du ri (Hey hey hey hey) O nul bam pyol cho ji ne Crazy crazy midnight
De de de dirty ha ge no ra bwa Crazy crazy midnight
Save Me ne ga sum so ge Bing bing do nun Voices Save Me ne mo rit so ge U lyo po jin ni hyang gi Save Me ne ri dum so ge No wa nan loose control Save Me nan ne mo dun gol No ye ge da don jil ge
Hey Lady gu de yo gi Do do do da ga wa Hey Lady gu de yo gi Ri du me mat gyo bwa Ga ji ma la go (Na na na) On and On and On (Na ye ge) pa li pa li wa Yo shi nye gu mi so rul Bo yo bwa
Credits: Admin Daya | |
|
MiiutaChan Administrator
Mesaje : 23 Puncte : 100072 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 32 Localizare : Nirvana
| Subiect: Re: F.Cuz-Boy meet girl Dum Ian 02, 2011 1:20 pm | |
| Hey Lady gu de yo gi ~ce-mi place asta~ Tnx de versuri~ | |
|
Admin Daya Fondator
Mesaje : 990 Puncte : 101248 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 26 Localizare : Romania,Baia Mare
| Subiect: Re: F.Cuz-Boy meet girl Vin Ian 21, 2011 5:39 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: F.Cuz-Boy meet girl | |
| |
|