F-cuz Romanian fanclub
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum romanesc dedicat formatiei,sud coreene,F.Cuz

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Subiecte similare
    Ultimele subiecte
    » Cereri de afiliere
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyJoi Apr 12, 2012 10:39 am Scris de Sojy

» Ce asculti acum?
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyVin Mar 18, 2011 5:10 pm Scris de Dj Yumi

» NOTE PENTRU VIDEOCLIP
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyVin Mar 18, 2011 5:09 pm Scris de Dj Yumi

» Bi Rain Singer
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyMier Mar 16, 2011 9:51 am Scris de Sojy

» Play Or Next?
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyMar Mar 15, 2011 8:40 am Scris de Dj Yumi

» 1000 woni
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Ce faci acum?
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Anneyong^_^
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyMar Mar 15, 2011 8:38 am Scris de Dj Yumi

» Sa numaram
    Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyMar Mar 15, 2011 8:37 am Scris de Dj Yumi

Navigare
     Portal
     Index
     Membri
     FAQ
     Cautare
    Forum
    Parteners
    Conectare
    Utilizator:
    Parola:
    Conectare automată: 
    :: Mi-am uitat parola
    Parteneri

Cum a luat nastere aceasta formatie 3bbba20198704d6011c4e3589d505918

Photobucket
    Cum a luat nastere aceasta formatie Buton10
    B2ST BANG
    Cum a luat nastere aceasta formatie Buton10 Cum a luat nastere aceasta formatie Anigif
    Jang Geunseok Romanian Forum Miura Haruma XTST Join Us
    Cum a luat nastere aceasta formatie 2m82q9h

Cum a luat nastere aceasta formatie

In jos 
    3 participanți
    AutorMesaj
    MiiutaChan
    Administrator
    Administrator
    MiiutaChan

Maimuta
    Puncte : 100072
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 06/09/2010
    Varsta : 32
    Localizare : Nirvana

Cum a luat nastere aceasta formatie Empty
    MesajSubiect: Cum a luat nastere aceasta formatie   Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyLun Sept 06, 2010 1:22 pm

JinOn liderul echipei a jucat rolul ca liderul barbatilor in SG wannabe's Fashiri music video.LeeU a fost ulzzang prioritar la debut.LeeU prima oara a fost popular in 2005 cand a participat in diferite variante de programe cu tatal lui.El a fost original ca sa fie la debut ca un cantaret singur sub numele de U(Korean: 唯) LeeU totusi a participat in SBS drama Gourmet soundtrack in 2008.Jin On, Kan si Ye Jun au inceput sa fie membri unei trupe de dans care a inclus cateva piese de la Korea cum ar fii Rain.Dar Ye Jun si Kan au mers la liceul Anyang de arte in Anyang.

F.Cuz a fost oficial anuntat de CAN&J's in decembrie 6.2009.Incepand din acea zi cate un membru pe zi a fost vazut de public in videouri scurte in care le arata talentul.Dupa cuvinte F.Cuz a inceput sa filmeze muzica si videoclipurile pt primul lor album "Jiggy"in decembrie 15,2009.Apoi albumul a fost lansat in forma digitala in ianuarie 8,2010 in timpul debutului lor de performanta in KBS's music show BanK.Si ei digital si phisical au lansat albumul "No One" in marite 11 2010.
    Membrii

JinOn (nascut in 13 iulie 1989) numele real Kim Jin Chul a fost vazut jucand in drama Cinderella Man.Ca si ceelalti membri
    Kan si Ye Jun, Jin On au fost intro trupa de dans in care au inclus cateva dansuri de top in korea, ca si korean star Rain.El a stiudiat la liceul Ahn Yang de arte.

Lee-U nascut in 20 martie 1990 numele real Seung Hyun este fiul lui Sul Woon Do, un faimos trot cantaret in korea.

Kan nascut pe 30 septembrie 1991 numele real Choi Young Hak.

YeJun nascut pe 4 februarie 1992 numele real Shim Ye Jun.

F.Cuz este cunoscut dupa stilul fashion creat de stilistul Kim Woo.Au introduse in lumea popului si a hip-hopului.Stilul lor fashion a atacat mai multe firme comerciale care au fost contactati de debutul lor.
    Sus In jos
    Minnism
    Administrator
    Administrator
    Minnism

Caine
    Puncte : 384
    Data de inscriere : 05/10/2010
    Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Cum a luat nastere aceasta formatie   Cum a luat nastere aceasta formatie EmptySam Oct 09, 2010 2:39 pm

F.Cuz (Coreeana: 포커즈, se pronunta 'Focus') este o trupa sud-coreeana de baieti,sub CAN&J's Entertainment.Trupa a debutat pe 8 Ianuarie 2010,cu primul lor single "Jiggy".
    Sus In jos
    http://korean-music-romania.clubme.net
    Admin Daya
    Fondator
    Fondator
    Admin Daya

Tigru
    Puncte : 101248
    Data de inscriere : 06/09/2010
    Varsta : 26
    Localizare : Romania,Baia Mare

MesajSubiect: Re: Cum a luat nastere aceasta formatie   Cum a luat nastere aceasta formatie EmptyDum Oct 10, 2010 11:05 am

Mda
    Sus In jos
    https://f-cuz-fanclub.forumgratuit.ro
    Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum a luat nastere aceasta formatie   Cum a luat nastere aceasta formatie Empty

Sus In jos

Cum a luat nastere aceasta formatie
    Sus 
    Pagina 1 din 1
     Subiecte similare
    -
    » Puteti sa va scrieti si voi ziua de nastere!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    F-cuz Romanian fanclub :: Despre Trupa :: F-cuz-
    Mergi direct la: