Suyeon Administrator
Mesaje : 261 Puncte : 100444 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/10/2010 Varsta : 30
| Subiect: [fanfic] Street Love Joi Dec 16, 2010 11:15 pm | |
| I O alta zi din viata omenirii era pe cale sa inceapa... Soarele somnoros isi indindea razele pana pe suprafata Pamantului. < Numele meu este Mimi Yong, am 17 ani si studiez la liceul de arte iar cea mai apropiata arta de interiorul meu este coregrafia, cum la liceu faceam mai mult dansuri de societate, m-am hotarat sa merg la cursuri si de Street Dance... Asa ca m-am inscris la Slider... si de aici a inceput toata aventura...>> Afara aerul era racoros pentru ziua torida ce avea sa vina. Era mijlocul lui iunie si deja se simtea toriditatea soarelui ce aproape ne ardea pielea. 21 iunie ziua mea de auditie, de proba... Pe Slider il mai intalnisem pe starda de multe ori insa niciodata nu am indraznit sa intru in vorba cu el, mi se parea ca nu imi va da importanta pentru ca stunt mica si timida, insa situatia se schimbase... M-am pregatit spiritual, aveam mari emotii pentru ca un refuz m-ar fi distrus! Si acum am in minte imaginea sa, stand cu fetele langa el precum un gangster, fumand, deja eram la pamant... El a intins mana spre mine si s-a prezentat, am facut acelasi lucru dar cu o timiditate tremuratoare in voce. Urma sa dansez in mijlocul celorlanti cursanti ceea ce imi provocase o panica cutremuratoare, am incercat si am dat-o in bara prima oara, mi-a mai oferit a doua sansa si am reusit. Eram atat de fericita ca nimic nu ar fi putut sa o distruga. In acea zi am dansat si am repetat de una singura tot timpul care ni-l oferise, in jur de o ora si jumatate. La sfarsitul primului curs deja ma felicitase si ma incurajase, m-am simtit atat de bine caci in sfarsit am simtit ca un om ma apreciaza pentru ceea ce fac. Avea mari asteptari de la mine.. Eu stiam ca este un player asa ca niciodata nu am putut sa ma apropii sufleteste de el. Avea glume cu toate fetele, si ne intelegeam destul de bine. A urmat o luna jumate de repetitii, si asa ne-am legat prietenii stranse care si in ziua de azi au rezistat! Dupa o luna jumate legaturile elev-profesor s-au destramat si multi au inceput sa plece, unul cate unul, ramanand doar amintirea a ceea ce a fost. A urmat o vara plina de peripetii! Au fost 3 zile foarte speciale in viata noastra pe la sfarsitul decaderii salii de dans, cand parintii m-au lasat singura acasa, insa ei au binevoit sa doarma pe la mine pentru a nu ramane singura si a nu ma plictisi, in fiecare zi a urmat bautura, dans si fumat! In prima seara deja imi facusem un prieten, si in acea prima noapte am dormit langa el. Dupa acele trei zile dupa care ne-am dat seama ca nu ne prea potrivim, atunci am ajuns sa pun adevarate sentimente pentru el, trecand peste situatia aceasta dupa multe luni de chin. Nu dupa mult timp a reinceput scoala. | |
|
Admin Daya Fondator
Mesaje : 990 Puncte : 101248 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 26 Localizare : Romania,Baia Mare
| Subiect: Re: [fanfic] Street Love Sam Dec 18, 2010 7:11 am | |
| Foarte tare povestea vietii tale :* astept partea 2 | |
|