F-cuz Romanian fanclub
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum romanesc dedicat formatiei,sud coreene,F.Cuz

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Cereri de afiliere
Interviu: LeeU a plans EmptyJoi Apr 12, 2012 10:39 am Scris de Sojy

» Ce asculti acum?
Interviu: LeeU a plans EmptyVin Mar 18, 2011 5:10 pm Scris de Dj Yumi

» NOTE PENTRU VIDEOCLIP
Interviu: LeeU a plans EmptyVin Mar 18, 2011 5:09 pm Scris de Dj Yumi

» Bi Rain Singer
Interviu: LeeU a plans EmptyMier Mar 16, 2011 9:51 am Scris de Sojy

» Play Or Next?
Interviu: LeeU a plans EmptyMar Mar 15, 2011 8:40 am Scris de Dj Yumi

» 1000 woni
Interviu: LeeU a plans EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Ce faci acum?
Interviu: LeeU a plans EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Anneyong^_^
Interviu: LeeU a plans EmptyMar Mar 15, 2011 8:38 am Scris de Dj Yumi

» Sa numaram
Interviu: LeeU a plans EmptyMar Mar 15, 2011 8:37 am Scris de Dj Yumi

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteners
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Parteneri

Interviu: LeeU a plans 3bbba20198704d6011c4e3589d505918

Photobucket
Interviu: LeeU a plans Buton10
B2ST BANG
Interviu: LeeU a plans Buton10 Interviu: LeeU a plans Anigif
Jang Geunseok Romanian Forum Miura Haruma XTST Join Us
Interviu: LeeU a plans 2m82q9h

Interviu: LeeU a plans

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Suyeon
Administrator
Administrator
Suyeon

Cocos
Puncte : 100444
Reputatie : 0
Data de inscriere : 09/10/2010
Varsta : 30

Interviu: LeeU a plans Empty
MesajSubiect: Interviu: LeeU a plans   Interviu: LeeU a plans EmptyDum Oct 10, 2010 7:11 pm

Newsen le-au luat un interviu celor de la F.cuz, mai in special lui LeeU.

Stiindu-se ca tatal lui LeeU este un faimos cantaret de trot, LeeU a primit multa atentie iar debutul sau a fost de mult anticipat. A vorbit despre cum a fost aceasta experienta si cum s-a simtit.

Citat :
“Este destul de vorbit cand esti din generatia a II-a de celebritati. Am fost ranit si am plans la multe comentarii. Acum, cred ca lucrurile au devenit mult mai bune. Castig recunostinta si am fost mult mai pozitiv in ultima vreme. In plus, tatal meu m-a sustinut si m-a incurajat, asa ca nu am avut o perioada dificila. In schimb, este mai mult ca o povara acum.”

Cand era mai mic, LeeU a petrecut 2-3 ani studiind in America.

Citat :
“In America, am trait o viata libera, dar la intoarcerea in Coreea, a fost dificil sa ma acomodez cu mediul acela din nou. Cred ca a fost datorita faptului ca aici am fost mult mai reprimat.”

Cand te uiti pentru prima oara la LeeU, arata precum un copil crescut in lux, precum fiul unui tata bogat. Cu toate acestea, se pare ca a fost un copil problema:

Citat :
“Adevarul este ca obisnuiam sa ma stramb. Imi placea sa ies afara, si in loc sa invat muzica, preferam sa ma bucur de ea. Prin urmare,la un moment dat am pierdut increderea tatalui, cu toate acestea,acum ma incurajaza. A spus : ‘Daca fiul meu vrea sa devina cantaret, eu nu-l voi opri.’ ”

La aceasta declaratie, liderul Jinon a declarat :

Citat :
“LeeU este un fiu ce primeste multa dragoste. Adevarul este ca de cand a inceput sa se antreneze, rar l-am vazut pe tatal sau sunandu-l. Dar in ultima vreme, tatal sau il suna de 2-3 ori pe zi. In plus, conversatiile s-au schimbat de la a-l intreba unde este si cand vine acasa, la apeluri de sustinere si intreaba daca este bine. Sa vad asta schimbandu-se, a fost foarte socant.”

LeeU a fost mereu in centrul atentiei datorita tatalui sau, pentru care ii pare foarte rau:

Citat :
“Ca sa spun adevarul, nu sunt bun la nimic. Sunt scund, nu sunt bun la vorbit, mainile mele sunt mici, picioarele sunt mici. Din cauza tatalui meu, am primit lumina reflectoarelor neintentionat, asa ca imi pare rau fata de ceilanti membrii.”

Jinon:
Citat :
“Este adevarat, LeeU a fost mereu cel mai evidentiat in F.Cuz. Netizens chiar au crezut ca LeeU este liderul grupului, ceea ce ma facut un pic trist. Dar dincolo de placutul sau neplacutul situatiei, am vazut prin cata durere a trecut LeeU deoarece se simtea vinovat. In loc de a fi gelos, am fost recunoscator dar si ingrijorat de faptul ca trecea printr-o perioada grea.”

Yejun a adaugat:

Citat :
“Din cauza lui LeeU multa lume a fost interesata de noi, am fost foarte recunoscator pentru asta.”

In concluzie, LeeU a vorbit despre visurile sale:

Citat :
“Deoarece peretele tatalui meu este asa de inalt, cred ca va fi foarte dificil sa-l depasesc. Dar deoarece sunt cantaret din a II-a generatie de celebritati precum Jun Boram si altii, sper ca vom depasi clasificarea ca fiind copilul cuiva. In loc, vreau sa fiu cunoscut ca membru al formatiei F.Cuz, LeeU.”
Sus In jos
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru
Puncte : 101248
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 26
Localizare : Romania,Baia Mare

Interviu: LeeU a plans Empty
MesajSubiect: Re: Interviu: LeeU a plans   Interviu: LeeU a plans EmptyLun Oct 11, 2010 3:25 pm

Foarte interesant. multumim Suyeon
Sus In jos
https://f-cuz-fanclub.forumgratuit.ro

Interviu: LeeU a plans
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Do you want LeeU as your?
» Filmulete cu LeeU
» Varsta ta in comparatie cu a lui LeeU?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
F-cuz Romanian fanclub :: Despre Trupa :: LeeU :: Interviuri cu LeeU-
Mergi direct la: