F-cuz Romanian fanclub
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum romanesc dedicat formatiei,sud coreene,F.Cuz

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Cereri de afiliere
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyJoi Apr 12, 2012 10:39 am Scris de Sojy

» Ce asculti acum?
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyVin Mar 18, 2011 5:10 pm Scris de Dj Yumi

» NOTE PENTRU VIDEOCLIP
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyVin Mar 18, 2011 5:09 pm Scris de Dj Yumi

» Bi Rain Singer
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyMier Mar 16, 2011 9:51 am Scris de Sojy

» Play Or Next?
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyMar Mar 15, 2011 8:40 am Scris de Dj Yumi

» 1000 woni
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Ce faci acum?
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Anneyong^_^
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyMar Mar 15, 2011 8:38 am Scris de Dj Yumi

» Sa numaram
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyMar Mar 15, 2011 8:37 am Scris de Dj Yumi

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteners
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Parteneri

SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord 3bbba20198704d6011c4e3589d505918

Photobucket
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord Buton10
B2ST BANG
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord Buton10 SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord Anigif
Jang Geunseok Romanian Forum Miura Haruma XTST Join Us
SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord 2m82q9h

SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord

In jos 
AutorMesaj
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru
Puncte : 101248
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 26
Localizare : Romania,Baia Mare

SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord Empty
MesajSubiect: SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord   SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord EmptyMar Noi 23, 2010 2:54 pm

SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord 4_210

Casa Albă a anunţat, în această dimineaţă, că gestul Coreei de Nord este incalificabil şi condamnă decizia asiaticilor de a-i ataca pe sud-coreeni.

Robert Gibbs, secretarul de presă de la Casa Albă, a declarat că acţiunea de război a nord-coreenilor trebuie să înceteze. „Statele Unite sunt fermangajate în apărarea Coreei de Sud şi în menţinerea păcii în aceată zonă a Asiei. Casa Albă ţine legătura cu Guvernul sud-coreean“ , a spus Gibbs.

Şi China s-a implicat direct în acest conflict, autorităţile chineze anunţând că cele două ţări trebuie să poarte mai multe discuţii şi să restabilească pacea. „Avem raportul celor întâmplate şi situaţia este îngrijorătoare. China doreşte să promoveze denuclearizarea Peninsulei Coreene. Sperăm ca cele două părţi să restabilească pacea“, a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din China, Hong Lei.
Sus In jos
https://f-cuz-fanclub.forumgratuit.ro

SUA şi China condamnă atacul Coreei de Nord
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Atacul Coreei de Nord asupra insulei Yeonpyeong este cel mai grav împotriva civililor, din ultimii 20 de ani
» Coreea sub ameninţarea războiului: Sudul acuză atacul "intenţionat" din nord şi promite represalii dure în cazul unor noi incidente
» SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
F-cuz Romanian fanclub :: Welcome... :: Stiri-
Mergi direct la: