F-cuz Romanian fanclub
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum romanesc dedicat formatiei,sud coreene,F.Cuz

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Cereri de afiliere
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyJoi Apr 12, 2012 10:39 am Scris de Sojy

» Ce asculti acum?
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyVin Mar 18, 2011 5:10 pm Scris de Dj Yumi

» NOTE PENTRU VIDEOCLIP
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyVin Mar 18, 2011 5:09 pm Scris de Dj Yumi

» Bi Rain Singer
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyMier Mar 16, 2011 9:51 am Scris de Sojy

» Play Or Next?
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyMar Mar 15, 2011 8:40 am Scris de Dj Yumi

» 1000 woni
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Ce faci acum?
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Anneyong^_^
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyMar Mar 15, 2011 8:38 am Scris de Dj Yumi

» Sa numaram
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyMar Mar 15, 2011 8:37 am Scris de Dj Yumi

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteners
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Parteneri

SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" 3bbba20198704d6011c4e3589d505918

Photobucket
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" Buton10
B2ST BANG
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" Buton10 SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" Anigif
Jang Geunseok Romanian Forum Miura Haruma XTST Join Us
SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" 2m82q9h

SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul"

In jos 
AutorMesaj
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru
Puncte : 101248
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 26
Localizare : Romania,Baia Mare

SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" Empty
MesajSubiect: SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul"   SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" EmptyMier Noi 24, 2010 3:29 pm

După ce Coreea de Nord a atacat cu obuze o insulă sud-coreeană, marile puteri reacţionează. În timp ce Rusia şi China şi-au exprimat preocuparea în legătură cu ostilităţile din Peninsula Coreea, SUA au dat asigurări că îşi menţin angajamentul de a-şi apăra aliatul, Coreea de Sud, relatează CNN.

SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul" Thumb_10

"Avem contacte continue şi apropiate cu aliaţii noştri coreeni", a precizat SUA într-un comunicat, potrivit CNN. "Statele Unite condamnă ferm atacul şi îi cere Coreei de Nord să pună capăt acţiunii beligerante şi să respecte în totalitate termenii Acordului de Armistiţiu. SUA îşi menţin angajamentul de a ne apăra aliatul, Republica Coreea (n.r. Coreea de Sud), şi de a menţine pacea şi stabilitatea regională", a se mai arată în comunicatul emis de Casa Albă.

Ministerul rus de Externe a lansat un avertisment în legătură cu riscul "escaladării" ostilităţilor în Peninsula Coreea, conform agenţiei de presă Interfax. "Este important ca aceste incidente să nu conducă la escaladarea situaţiei", a declarat o sursă din cadrul Ministerului rus de Externe.

La rândul său, China şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu incidentele armate. "Sperăm că părţile vor lua măsuri suplimentare pentru a contribui la pacea şi stabilitatea în Peninsulă. Ne exprimăm preocupareaîn legătură cu această situaţie", a declarat Hong Lei, un purtător de cuvânt al Ministerului chinez de Externe.
Sus In jos
https://f-cuz-fanclub.forumgratuit.ro

SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze
» Motivele neînţelegerilor dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord
» Coreea de Nord a atacat Coreea de Sud

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
F-cuz Romanian fanclub :: Welcome... :: Stiri-