F-cuz Romanian fanclub
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul forum romanesc dedicat formatiei,sud coreene,F.Cuz

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Cereri de afiliere
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyJoi Apr 12, 2012 10:39 am Scris de Sojy

» Ce asculti acum?
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyVin Mar 18, 2011 5:10 pm Scris de Dj Yumi

» NOTE PENTRU VIDEOCLIP
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyVin Mar 18, 2011 5:09 pm Scris de Dj Yumi

» Bi Rain Singer
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMier Mar 16, 2011 9:51 am Scris de Sojy

» Play Or Next?
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Mar 15, 2011 8:40 am Scris de Dj Yumi

» 1000 woni
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Ce faci acum?
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Mar 15, 2011 8:39 am Scris de Dj Yumi

» Anneyong^_^
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Mar 15, 2011 8:38 am Scris de Dj Yumi

» Sa numaram
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Mar 15, 2011 8:37 am Scris de Dj Yumi

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteners
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Parteneri

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze 3bbba20198704d6011c4e3589d505918

Photobucket
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Buton10
B2ST BANG
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Buton10 Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Anigif
Jang Geunseok Romanian Forum Miura Haruma XTST Join Us
Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze 2m82q9h

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru
Puncte : 101248
Reputatie : 0
Data de inscriere : 06/09/2010
Varsta : 26
Localizare : Romania,Baia Mare

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Empty
MesajSubiect: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 2:00 pm

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Coreea10

UPDATE 4: Reactii internationale

Oficialii de la Casa Alba au condamnat “cu fermitate” atacul cu obuze asupra insulei sud-coreene, aceleasi reactii venind si dinspre Uniunea Europeana si Japonia.

Si Rusia si China si-au exprimat preocuparea in legatura cu ostilitatile din Peninsula Coreea. Ministerul rus de externe a lansat un avertisment in legatura cu riscul “escaladarii” ostilitatilor in Peninsula Coreea, conform agentiei de presa Interfax.

La randul sau, China si exprimat “preocuparea” in legatura cu incidentele armate. “Speram ca partile vor lua masuri suplimentare pentru a contribui la pacea si stabilitatea in Peninsula”, a declarat Hong Lei, un purtator de cuvant al Ministerului chinez de externe.

UPDATE 3: Bilant provizoriu - 2 morti si cel putin 15 raniti
Presedintele Coreei de Sud: Vor exista pedepse severe pentru atacul Phenianului

Presedintele Coreei de Sud, Lee Myung-bak, a avertizat tara vecina ca “vor exista pedepse severe” pentru atacul de marti dimineata asupra unei baze militare din insula Yeonpyeong, relateaza Reuters.

El a afirmat ca atacul asupra unor civili nu poate fi iertat si ca este nevoie de un raspuns ferm la aceasta agresiune.

UPDATE 2: Dinspre Coreea de Nord s-au tras zeci de obuze catre insula sud-coreeana. Potrivit televiziunii sud-coreene YTN, 60 pana la 70 de cladiri au fost incendiate, informeaza Reuters.
Potrivit CNN, insula Yeonpyeong are aproximativ 1.300 de locuitori si a fost lovita de peste 200 de tiruri de artilerie, fiind ranite cel putin sase persoane. Sud-coreenii au raspuns cu aproape 80 de tiruri de artilerie.

Mai multe avioane de lupta au fost trimise sa survoleze insula, locuitorii fiind evacuati, iar ministri sud-coreeni s-au intalnit intr-o sedinta de urgenta.

Relatiile dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud sunt extrem de tensionate, dupa ce autoritatile de la Seul au anuntat, in mai, ca au dovezi ca un vas militar sud-coreean a fost scufundat de catre armata nord-coreeana. In cadrul atacului care a avut loc in martie, 46 de marinari sud-coreeni si-au pierdut viata.

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Presed10

UPDATE 1: Cel putin 14 soldati de marina au fost raniti, 4 fiind in stare grava.
Presedintele Sud-ului, Lee Myung-bak, a declarat ca incearca sa previna un conflict de amploare. Seulul a avertizat cu represalii mai dure, daca Nord-ul continua atacul, cel mai grav de la razboiul din 1950-1953.

Un martor a precizat ca locuitorii din insula Yeonpyeong, in vestul peninsulei coreene, in preajma disputatei frontiere maritime, au fost evacuati.

Imaginile surprinse de televiziune arata fum ridicandu-se deasupra zonei. Potrivit postului YTN, Seulul a trimis mai multe avioane militare in insula.

“Casele si muntii ard si oamenii sunt evacuati. Nu se poate vedea bine din cauza fumului. Oamenii sunt speriati si bombardamentul continua,” a declarat un martor pentru televiziunea YTN.

Armata sud-coreeana a confirmat schimbul de focuri.

Atacul vine in contextul in care un trimis special din partea SUA urmeaza sa ajunga in regiune, dupa ce Coreea de Nord a dezvaluit ca are o uzina de imbogatirea de uraniu.

“O unitate de artilerie nord-coreeana a deschis ilegal focul, la ora locala 14.34 (7.34 ora Romaniei), iar trupe sud-coreene au replicat imediat in autoaparare”, a declarat un oficial din Ministerul Apararii de la Seul.
Potrivit Euronews, armata sud-coreeana se afla in alerta maxima, iar civilii de pe insula Yeonpyeong au fost evacuati in buncare.
Incidentul intervine la cateva zile dupa ce un expert american a primit acces la un centru modern nord-coreean de imbogatire a uraniului.

Legaturile dintre Corei s-au deteriorat semnificativ dupa scufundarea la 26 martie a unei nave sud-coreene, incident in care 46 de militari au murit. O ancheta internationala a spus ca nava a fost lovita de o torpila nord-coreeana, insa Phenianul a inaugurat orice implicare.

In luna august, Coreea de Nord a amenintat ca va riposta violenta, drept urmare a exercitiilor militare dintre Coreea de Sud si Statelee Unite. “Reactia militara a Republicii Democrate Populare Coreea va fi cea mai aspra pedeapsa vazuta vreodata in lume”, a declarat un purtator de cuvant al armatei nord-coreene, intr-un comunicat transmis de agentia oficiala de stiri a tarii.

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze 50106010
Sus In jos
https://f-cuz-fanclub.forumgratuit.ro
Ohmiya SK
Newbie
Newbie
Ohmiya SK

Puncte : 31
Data de inscriere : 08/10/2010

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Empty
MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 4:29 pm

o Doamne..nu is normali. niciodata n-am inteles de ce o insula care ORICUM este mica s-a mai si impartit in doua..si acum se si omoara intre ei o_O incredibil...imi pare foarte rau de ei si sper totusi ca se vor calma ambele tabere , ca si celelalte forte (S.U.A sau China) vor interveni pentru a restaura pacea Sad e oribil...razboiul.
Sus In jos
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 4:30 pm

Da si eu sper asta...ce ne ramane noua de facut este sa ne rugam pentru ei si sa ne rugam pentru Coreea de Sud si cealalta si sa se linisteasca
Sus In jos
Ohmiya SK
Newbie
Newbie
Ohmiya SK

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 4:34 pm

nu cred ca Coreea de S ar trebui sa se linisteasca deoarece practic nu ei au inceput si din cate am citit pana acuma nici nu au continuat. cred ca odata ce esti comunist,cum e Coreea de N cam nimic nu iti sta in cale, si tare ma tem ca vor fi nevoie de armata Chinei si a S.U.A-ei sa intervina daca vor continua astfel Neutral
Sus In jos
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 4:36 pm

Da poi nu am spus ca K de S a inceput ziceam sa se linisteasca amadoua si sa nu continue nici una pentru ca ar incepe din nou un razboi mondial si as muri daca stiu ca K de S este distrusa...visul meu ar fii distrus,visul multor fani ar fii distrus
Sus In jos
Ohmiya SK
Newbie
Newbie
Ohmiya SK

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 4:51 pm

mda..mai ales ca K de S este foarte dezvoltata acum, mai ales capitala si tot,starurile...dar n-ar fi o problema daca K de N ar fi distrusa,oricum resursele de uraniu sau ma rog ce au ei nu pot fi distruse si nu au nici personalitati importante..Koreea de S fighting ^.^
Sus In jos
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 4:53 pm

Da multumesc ca ma ajuti sa trec peste si sa sper ca va trece bine si oricum chiar nu miar pasa daca K de N ar fii distrusa...dar sa ramana K de S in viata
Sus In jos
Ohmiya SK
Newbie
Newbie
Ohmiya SK

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 5:20 pm

o te rog =]] nu e atat de grav I mean... intradevar au murit cateva persoane dar dragul tau Jang Geun Suk nu va muri si probabil nici majoritatea oamenilor din Seul si nu e ca si cum ar fi rasa de pe suprafata pamantului Doamne fereste asa ca te sfatuiesc sa-ti vezi de pb tale ca probabil is mai serioase de ex. scoala invatzatul familia si restu ,ca celelalte se rezolva si oricum acum fara suparare intradevar ajuta cand te rogi pentru ei dar stresul si grija ce le-o porti nu ii tare ajuta pe ei acum asa ca mai bine iti vezi de problemele tale si o sa vezi ca o sa fie bine Wink
Sus In jos
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 5:23 pm

Da chiar si daca nu ii ajuta eu tot ma ingrijorez si etc...viitorul meu se tine de ramura asta adica K de S...si daca K de S este distrusa nu mai imi pot implini visul...si nu vreau sa para cum sa zic arogant dar nu ma gandesc numai la visul meu ma gandesc la tara pe care o iubesc si as slujio daca ar fii nevoie...Acum sper sa se rezolve si sa nu fie distrus nimic...
Sus In jos
Ohmiya SK
Newbie
Newbie
Ohmiya SK

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 5:25 pm

c'mon deja e exagerat Wink n-are cum sa fie ATAT de distrusa si acum inchipuieti ca orice tara,chiar si Romania are armata ei de baza si oricum pana sa ajungi tu in Koreea :-j mai e un amar de vreme si chiar daca...sa zicem ca ar fi distrusa tot s-ar reconstitui deci nu prea inteleg de ce te stresezi da noa in fine.
Sus In jos
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 5:40 pm

Da eu pretuiesc prea mult starea tarii de acum si sa fie distrusa ar fii ft tragic pt mn:(( intelegema...as sunt eu,disperata
Sus In jos
Dj Yumi
Moderator
Moderator
Dj Yumi

Mistret
Puncte : 325
Data de inscriere : 16/11/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMar Noi 23, 2010 7:07 pm

nu se poate asa ceva Shocked Mad Mad
sper sa se termine
Sus In jos
http://se7enworld.forumcreativ.ro/forum.htm
Admin Daya
Fondator
Fondator
Admin Daya

Tigru

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze EmptyMier Noi 24, 2010 2:48 pm

Si eu sper asta...toti speram
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze   Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze Empty

Sus In jos

Incepe razboiul? Coreea de Nord a atacat o insula din Coreea de Sud cu obuze
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Razboiul din Coreea: SUA face manevre militare la granita cu Coreea de Nord
» Motivele neînţelegerilor dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord
» SUA avertizează Coreea de Nord: "Ne vom apăra aliatul"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
F-cuz Romanian fanclub :: Welcome... :: Stiri-
Mergi direct la: